Il Caffè di Francesco a l’oficina

Si heu tastat el nostre cafè, i us ha agradat, per què no gaudir-ne a l’oficina?

Quantes vegades no sortiríeu a fer un cafè, però teniu massa feina, o una reunió, o simplement, al carrer hi plou. I quantes vegades, malgrat tot, frisàveu per un bon cafè diferent que el de la màquina de vending, o d’aquella cafetera de càpsules…

Il Caffè di Francesco us pot enviar el seu cafè en gra, o les cialdes, per poder fruir-ne mentre treballeu.

Vet aquí les diferents possibilitats i suggeriments.

Si ja disposeu d’una cafetera superautomàtica:

Per experiència, sabem que tot sovint, la instal·lació d’una cafetera superautomàtica en una oficina, va unida a la venda de cafè en gra. T’instal·len l’andròmina, i a més et porten el cafè. Resulta pràctic. Malauradament, la cafetera sol ser millor que el cafè.

En altres casos, simplement cal anar a comprar cafè al supermercat més proper. La cafetera segueix sent millor.

Il Caffè di Francesco té la solució, i és ben fàcil: us remetem el nostre cafè en gra. Portorico si preneu majoritàriament cafè, Maggotty si sou més aviat de tallats o cafès amb llet.

Si no teniu cafetera, o si en teniu una de càpsules:

Us recomanem les cialdes, sense cap mena de dubte. Des del nostre punt de vista, molt millors que les càpsules.

La cafetera que us cal és petita, cap en qualsevol racó. Us la portem, ensenyem a fer anar, i ja podeu començar a prendre un cafè com el del bar.

La cialda és simple com la càpsula, però 100% biodegradable (la podeu llençar a les escombraries o al cubell d’orgànic) i els seus 7 grams premsats de cafè permeten fer un espresso. De fet, el seu nom tècnic és Monodosi ESE 44 mm. ESE són les inicials d’Easy Serving Espresso.

En els dos casos, us podem portar gots de paper, sucre, culleretes, fins i tot jocs de tasses d’Il Caffè di Francesco.

No dubteu a consultar els nostres cafès, cialdes i cafeteres a la nostra web francesco.cafe, i si us interessa, contacteu amb nosaltres. En funció de cada cas, us farem una oferta perquè podeu gaudir d’Il Caffè di Francesco a la vostra oficina.