Botiga online de cafès Barcelona

La nova botiga online

El 2020 ens ha portat la pandèmia de la Covid-19, un terrabastall que no cal que us expliquem, tots l’hem hagut de patir. Pel sector de l’hostaleria, i més si parcial o molt depenent del sector turístic, ha significat una davallada molt gran dels ingressos. Com totes les empreses, Il Caffè di Francesco ha navegat a través d’aquesta tempesta com més bé ha pogut.

Han anat passant els mesos, i la situació sembla eternitzar-se. Però un cop passada la sorpresa inicial, hem començat a observar els canvis que venien amb la pandèmia, procurant adaptar-nos a la que molts anomenen la “nova normalitat”.

És per això que Il Caffè di Francesco ha posat en funcionament la seva Botiga Online, que ja podeu trobar a la web Francesco.Cafe.

A partir d’ara, us portem el cafè a casa o a l’oficina, perquè en pugueu gaudir en aquests nous temps. Hem creat productes adaptats a aquest canal de venda: llaunes de cafè mòlt (tant PortoRico, Maggotty com Descafeïnat), bosses de 250 grams de cafè mòlt o en gra, cialdes i càpsules amb embolcalls redissenyats, i una varietat de cafeteres i accessoris.

Ben aviat, també podreu trobar tots aquests productes als nostres establiments de Barcelona i Sabadell. Quan el 1992 va obrir el primer Il Caffè di Francesco, el local ja disposava d’una petita botiga. Eren uns altres temps (aviat farà trenta anys, és ben aviat dit!), i la botiga va perdre el seu lloc, substituïda per taules. No deixa de ser curiós que la suposada nova normalitat ens pugi retornar aquesta venda de cafè als locals. De moment, però, no dubteu a visitar la web, estarem encantats de fer-vos arribar el nostre cafè a casa!